• Taşdelen Arçelik Servisi Telefonu
  • Taşdelen Mahallesi Arçelik Servisi

1994 senesinden itibaren hem beyaz eşya hemde kombi Servisleri olarak 20 yıldan fazla süredir tüm istanbul ilçe ve semtlerinde beyaz eşya kombi teknik servis hizmeti vermekteyiz..Yedek parça değişimlerinde 1 yıl garanti vermekteyiz. . ancak herhangi bir sebepten dolayı kombinize veya beyaz eşyanıza ait yedek parçalarını firmadan orjinal temin etmekteyiz. Hafta içi ve hafta sonu tüm günlerde 24 saati bize acil servis telefonu numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Uzman kadromuz mümkün olduğunca en kısa süre içerisinde size ulaşacak ve en iyi şekilde hizmet verecektir. Taşdelen ArçelikServisi Müşteri memnuniyeti garantili hizmet veren kombi servisimiz sizlere en iyi kaliteli hizmeti sunmaktadır. şirketimiz Yetkili servis değildir.

Evlerimizde genelde çamaşır makinası , buzdolabı çamaşaır makinası , kurutma makinası kombi klima , bulaşık makinası ve dahilinde ankastre ürünler bulunmaktadır . Eşyalarınızı kullanım talimatlarına göre kullanınızki garanti kapsamına girsin.Bölge Servisimiz yetkili servis değildir.

Kombi markanız ve modeli ne olursa olsun, ıstanbul’un hangi ilçe ve semtinde bulunursanız bulunun, teknik, tamir, bakım ve kombi montaj ve kombi dolabı montajı hizmeti alabilirsiniz

 ıstanbul içinde her semt ve mahalleye, her marka kombiler için verdiğimiz, tamirat, bakım ve temizlik gibi hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.kabul edilen ödeme yöntemi ise nakittir.

Taşdelen Çekmeköy Arçelik Servisleri

 
  • Çekmeköy Taşdelen Mahallesi Arçelik Servisi Krokisi

Kroki
  • Taşdelen Mahallesi Çekmeköy Arçelik Servisini çağırmadan önce !

Kombi veya beyaz eşyanıza elektrik geldiğinden emin olunuz , Açık konumda olduğunu kontrol ediniz , on/off düğmesini kontrol ediniz ve bunlara rağmen cihazınız çalışmıyorsa bizi arayınız. Servisimiz yetkili servis olmamaktadır.1 yıl yedek parça garantisi sağlamaktayız. Gezici aracımız siler için haftanın her günü ve her saati acil durumlarda yarım saat içinde yanınızdadır.
 Taşdelen Mahallesi Çekmeköy  servis aracı
Airfel Teknik Servisi / Alarko Teknik Servisi / Altus Teknik Servisi / Arçelik Teknik Servisi / Ariston Teknik Servisi / Baymak Teknik Servisi / Beko Teknik Servisi / Bosch Teknik Servisi / Buderus Teknik Servisi / Demirdöküm Teknik Servisi / ECA Teknik Servisi / Ferroli Teknik Servisi / Gaggenau Teknik Servisi / İmmergas Teknik Servisi / indesit Teknik Servisi / Miele Teknik Servisi / Protherm Teknik Servisi / Siemens Teknik Servisi / Termoteknik Teknik Servisi / Vaillant Teknik Servisi / Viessman Teknik Servisi /